infó


  • A lap tetején lévő, oldalakat megnyitó fülekre kattintva a felső sorban, az 'infó' mellett a saját munkáimat találod, az alsó sorban pedig az 'ötletfolyam' mellett egyéb szépségek, praktikumok, érdekességek, bölcsességek, és humor is fellelhető. 
  • jobb oldali oszlopban elhelyezkedő címkékre kattintva a világ minden tájáról hatalmas mennyiségben összegyűjtött kreációs és újrahasznosítási ötletek közül szemezgethetsz. Minden egyes címke mellett számszerűen fel van tüntetve, hogy hány odaillő bejegyzést tartalmaz. Amennyiben egy címkénél sok bejegyzés van, az összes természetesen nem tud egy lapon megjelenni, ezért, ha egy meghatározott címke témában keresgélsz,  a lap aljára érve újra és újra kattints a 'régebbi bejegyzések'-re is.
  • A blogarchívumban az évszámra kattintva a hónapokat tudod kibontani, egy-egy hónapra kattintva pedig megjelennek az a havi blogbejegyzések címei.
  • Amennyiben jártál már az oldalon, és célzottan keresel valamit, de nem emlékszel a pontos címére, arra viszont igen, hogy sablont is tartalmazott, akkor javaslom a jobb oldali oszlopban elhelyezkedő címkék között a sablon címszóra kattints, és görgesd végig az oldalakat a lap alján lévő 'régebbi bejegyzések' segítségével mindaddig, amíg elő nem bukkan amit keresel.